Snel innoveren met de Innovation Pressure Cooker

Gerealiseerde Resultaten Innovation Pressure CookerMet een investering van een halve- of hele dag een innovatie effectief versnellen? De Innovation Pressure Cooker maakt dat mogelijk. Na de workshop is duidelijk welke acties nodig zijn om uw idee of innovatie snel en succesvol verder te ontwikkelen.

Afbeelding canvasMethodische aanpak

Voor zowel lopende innovaties als ook voor Business Model veranderingen is de workshop zinvol. Elementen uit Business Model Canvas, Value Proposition Design en de Lean Startup methode worden gebruikt. Dit zijn de methoden waarop startups en bedrijven als Nespresso, Ericsson, SAP, IBM en Thales hun innovatie baseren.

Innoveren = experimenteren

Het nieuwe innoveren is gecontroleerd experimenteren omdat de innovatie snelheid toeneemt. Daarom zal in de workshop toegewerkt worden naar de belangrijkste validatie testen. Zo wordt de aandacht gericht op de meest cruciale onderdelen van een innovatie. En meestal liggen die aan de markt kant van de innovatie.

Business Model Canvas en Test Cards

test en learning card waaier

In de workshop van een hele dag, wordt een volledig Business Model Canvas gedefinieerd.  Bij de workshop van een halve dag worden de Value Propositions en Customer Segments van het Canvas gedefinieerd en een gebied wat bij de intake vastgesteld wordt. In beide gevallen wordt een aantal validatie tests uitgewerkt in Test Cards.

Meer informatie

Velden met * zijn verplicht.
Top