Test en resultaat kaarten – download ze hier

Innoveren is veel (business) testen

Test en resultaat kaartenEen belangrijk onderdeel van innoveren is het testen van de business aannames (ook wel valideren genoemd). En dus heb je eigenlijk een testplan nodig, maar dat past niet zo goed bij het idee snel een eenvoudig innoveren. Daarom hebben ze bij het uitstekende boek Value Proposition Design van Strategyzer bedacht om te werken met Test en Learning Cards. Uitstekende kaarten om de testen vorm te geven, de resultaten vast te leggen en vervolg acties te definiëren. Uitprinten en gebruiken bij innovatie validaties en workshops, bv in een warroom!

Vastleggen

Zelf liep ik tegen een probleem aan toen ik ze wilde gebruiken om testen en resultaten vast te leggen en te verspreiden. Eerst heb ik de PDF’s uitgebreid door er in powerpoint tekst vlakken over te plakken, maar vond ik niet echt mooi. Daarom heb ik er echte ppt versies van gemaakt en ze gelijk in het Nederlands vertaald; dus test en resultaat kaarten. Na het aanmelden met je email adres en naam, kan je de kaarten downloaden als een powerpoint sheet.Meer

Als je na het lezen van mijn blog over eenvoudig innoveren, meer wilt weten kan je het boek aanschaffen (aan deze link verdien ik niets) of contact met mij opnemen:

Velden met * zijn verplicht.

Ik ben benieuwd hoe je de kaarten gaat gebruiken!