Peer! Innovatie spreekuur

Het innovatie spreekuur is er voor alle MKB-ers in de regio Amersfoort. Loop je tegen kwesties aan bij het innoveren en vernieuwen in je bedrijf? Kom langs, het spreekuur is vrij toegankelijk.

Spreekuur voor al je vragen over innovatie

Innoveren doe je samen. Daarom wil Peer! je ondersteunen met gerichte antwoorden. Breng zo je innovatie verder.

Daarnaast kan Ad je ook ondersteunen bij het regelen van crowdfunding of subsidie voor een gewenste innovatie.

Wat je vraag of verzoek ook is, het belangrijkste is dat jij bent geholpen met concreet advies en een eventuele doorverwijzing naar een specialist.

Het spreekuur heeft al veel ondernemers succesvol op weg geholpen:

Zo gaat dat spreekuur

“Het innovatie inloopspreekuur van Ad heeft ons op een andere manier naar de prioriteiten laten kijken. Ad denkt met je mee en stelt vragen waar anderen ophouden” Webenz

 

“Zeer zinvol als houvast. Na een jaar zijn er nog steeds momenten dat ik het materiaal er even bij pak.” Jeroen Visser

Praktische informatie

Het Innovatiespreekuur vindt op vrijdag plaats in oneven weken bij Peer! in Amersfoort. Je bent dan van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Geef je bedrijf een boost en kom langs! Kijk in de agenda van Peer! wanneer het eerstvolgende spreekuur wordt gehouden.

Heb je nu een vraag en wil je niet wachten tot het spreekuur? Neem dan contact op via innovation@peer033.nl.

Innovatie adviseur

Ad Bresser is innovatieadviseur en innovatieversneller en heeft het innovatie spreekuur ook gedaan bij De War en het Kennislab voor Urbanisme. Hij helpt bedrijven vernieuwingen te versnellen, met onder meer StartupInc. Ad is ook de initiatiefnemer van de Amersfoort Startups meetup.

 

Top